Boucles des Ardennes
17.09.2022

De Boucles des Ardennes is een Oldtimer en Classic car rally van ±300km. Deze unieke rit is samengesteld door ervaren rally piloten waarbij de pure passie voor het rijden centraal staat.

De Boucles des Ardennes rally is op geen enkel moment een snelheidswedstrijd, genieten van uitdagende wegen en schitterende landschappen van de Ardennen en Luxemburg is de boodschap. De uitdaging zit in de kronkelende en vaak smalle wegen die door de bossen, heuvels en dalen lopen in combinatie met de prachtige natuur.

Het roadbook van de Tourklasse is een eenvoudige bolletje-pijl met afstanden en referenties. Zo kunnen piloot en co-piloot volledig opgaan in de rijervaring.

Vanaf dit jaar is er ook de mogelijkheid om in te schrijven in de Sportklasse waarbij er gebruik gemaakt wordt van een punten vrije route op kaart. Het echte kaartlezen zoals in de jaren 60 en 70.

Het vertrek is voorzien in Malmedy. We beginnen de rally onmiddellijk met stevige bochten en mooie landschappen die de streek rijk is. Twee handen stevig aan het stuur, de ogen op de weg en op het roadbook maar natuurlijk ook uitkijkend naar mooie vergezichten en natuur. We rijden  door de Ardennen en Luxemburg om na ±300km terug aan te komen op  de plaats waar we gestart zijn in Malmedy. 

 

Binnenkort zal het mogelijk zijn om avondeten apart mee te reserveren bij de inschrijving.

Dit zal mogelijk zijn vanaf het moment dat we duidelijkheid hebben over de prijs.

In het inschrijfgeld van 160€/300€(sponsor) is dus geen avondeten inbegrepen.

Voor diegene die wensen te overnachten, kunnen we het nieuwe MYHOTEL aanraden dat vlak naast de start/aankomst locatie ligt.

Datum: zaterdag 17 September  2022

Kostprijs:

160€ per wagen (piloot + co-piloot)

300€ inschrijving als sponsor (1 deelname + factuur sponsor + advertentie 1/2 pagina in roadbook)

Toegelaten wagens: 25 jaar en ouder

Inbegrepen:

  • Koffie en ontbijtkoek

  • Middagmaal in picknick vorm

  • Uitgebreid roadbook

  • Rallyplaat

  • Fotograaf

Logo-badge.png