EIFEL MARATHON RALLY
30.04.2022

De Eifel Marathon Rally is een Oldtimer en Classic rally van ±380km. Deze unieke rit is ook echt een marathon samengesteld door ervaren rally piloten waarbij de pure passie voor het rijden centraal staat. De EMR is op geen enkel moment een snelheidswedstrijd, genieten van uitdagende wegen en schitterende landschappen van de Ardennen en de Eifel is de boodschap. De uitdaging zit in de afstand en de grote verscheidenheid van wegen.

Het roadbook van de Tourklasse is een eenvoudige bolletje-pijl met afstanden en referenties. Zo kunnen piloot en co-piloot volledig opgaan in de rijervaring.

Vanaf dit jaar is er ook de mogelijkheid om in te schrijven in de Sportklasse waarbij er gebruik gemaakt wordt van een punten vrije route op Michelin kaarten. Het echte kaartlezen zoals in de jaren 60 en 70.

Het vertrek is voorzien in de Enci groeve bij Maastricht en brengt de deelnemers, via een route langs de prachtige natuur van de Ardennen en de oostkantons naar de Eifel.

In het heuvelachtige Eifelgebied nemen we de spannendste en mooiste wegen richting de Nordschleife om uiteindelijk, via een unieke doortocht langs de Hoge Venen te eindigen in de buurt van Signal de Botrange.

Omwille van Covid-19 hebben we het concept lichtjes gewijzigd waardoor we minder afhankelijk zijn van de verschillende maatregelingen en we de kans op een annulatie verkleinen. Er is s'avonds geen avondmaal voorzien maar we komen wel aan op een mooie locatie met horeca gelegenheden. Dit geeft ons meer vrijheid in het geval van strengere maatregelingen.

Indien de EMR toch niet door kan gaan omwille van Corona maatregelingen, krijgt elke deelnemer het inschrijfgeld volledig terug.

 

Datum: 30 april 2022

Kostprijs:

160€ per wagen (piloot + co-piloot)

300€ inschrijving als sponsor (1 deelname + factuur sponsor + advertentie 1/2 pagina in roadbook)

600€ inschrijving als hoofdsponsor (1 deelname + factuur sponsor + advertentie 1 pagina in roadbook                    + social media + mogelijkheid tot merchandise, beach flag, ...)

Toegelaten wagens: 25 jaar en ouder

Inbegrepen:

  • Koffie en ontbijtkoek

  • Middagmaal in picknick vorm

  • Uitgebreid roadbook

  • Rallyplaat

  • Fotograaf 

Logo-badge.png