top of page

Eifel Marathon Rally
28 mei 2023

De Eifel Marathon Rally is geen gewone Oldtimer en Classic rally, het is een echte marathon van ±400km. Deze unieke rit is samengesteld door ervaren rally piloten waarbij de pure passie voor het rijden centraal staat. De EMR is op geen enkel moment een wedstrijd, genieten van uitdagende wegen en schitterende landschappen van de Ardennen en de Eifel is de boodschap. De uitdaging zit in de afstand en de grote verscheidenheid aan wegen.

 

Het roadbook van de Tourklasse is een eenvoudige bolletje-pijl met afstanden en referenties. Zo kunnen piloot en co-piloot volledig opgaan in de rijervaring. Er is ook de mogelijkheid om in te schrijven in de Sportklasse waarbij er gebruik gemaakt wordt van een punten vrije route op Michelin kaarten. Het echte kaartlezen zoals in de jaren 60 en 70.

 

Het vertrek is net zoals vorig jaar voorzien in de ENCI groeve bij Maastricht voorzien en brengt de deelnemers, via een route langs de prachtige natuur van de Voerstreek naar de Eifel.  In het heuvelachtige Eifelgebied nemen we de spannendste en mooiste wegen langs de Nordschleife en via de Oostkantons naar de Ardennen om te eindigen bij SPA RACING in Stavelot.

 

Bij de start zijn er koffiekoeken en koffie voorzien. Onderweg is er een lunch  in de vorm van verschillende koude pasta's en niet alcoholische dranken. 's Avond voorzien we een snack en een drankje om de dag samen af te sluiten en onze verhalen te delen.

 

Datum: 28 Mei 2023

Kostprijs:

210€ incl. BTW gewone inschrijving per wagen (piloot + co-piloot)

300€ excl. BTW inschrijving als sponsor (1deelname + advertentie 1/2 pagina in roadbook + factuur sponsor)

Programma:

Aanmelden 8:00u - 9:00u

Briefing       9:00u

Start            9:15u

Aankomst   ±18:00u

Toegelaten wagens: 25 jaar en ouder

Inbegrepen:

  • Koffie en ontbijtkoek

  • Middagmaal koude pasta's + drank

  • Snack bij aankomst + drank

  • Uitgebreid roadbook

  • Rallyplaat

  • Fotograaf 

RallyCorp logo
bottom of page