top of page

Boucles des Ardennes
27.08.2023

De Boucles des Ardennes is een Oldtimer en Classic car rally van ±300km. Deze unieke rit is samengesteld door ervaren rally piloten waarbij de pure passie voor het rijden centraal staat.

De Boucles des Ardennes rally is op geen enkel moment een snelheidswedstrijd, genieten van uitdagende wegen en schitterende landschappen van de Ardennen en Luxemburg is de boodschap. De uitdaging zit in de kronkelende en vaak smalle wegen die door de bossen, heuvels en dalen lopen in combinatie met de prachtige natuur.

Het roadbook van de Tourklasse is een eenvoudige bolletje-pijl met afstanden en referenties. Zo kunnen piloot en co-piloot volledig opgaan in de rijervaring.

Vanaf dit jaar is er ook de mogelijkheid om in te schrijven in de Sportklasse waarbij er gebruik gemaakt wordt van een punten vrije route op kaart. Het echte kaartlezen zoals in de jaren 60 en 70.

Het vertrek is voorzien bij SPA RACING in Stavelot. We beginnen de rally onmiddellijk met stevige bochten en mooie landschappen die de streek rijk is. Twee handen stevig aan het stuur, de ogen op de weg en op het roadbook maar natuurlijk ook uitkijkend naar mooie vergezichten en natuur. We rijden  door de Ardennen en Luxemburg om na ±300km terug aan te komen op  de plaats waar we gestart zijn. 

 

Bij de start zijn er koffiekoeken en koffie voorzien. Onderweg is er een lunch  in de vorm van verschillende koude pasta's en niet alcoholische dranken. S'avond voorzien we een snack en een drankje om de dag samen af te sluiten en onze verhalen te delen.

Datum: 27 Augustus 2023

Kostprijs:

210€ incl. BTW gewone inschrijving per wagen (piloot + co-piloot)

300€ excl. BTW inschrijving als sponsor (1deelname + advertentie 1/2 pagina in roadbook + factuur sponsor)

Programma:

Aanmelden 8:00u - 9:00u

Briefing       9:00u

Start            9:15u

Aankomst   ±17:00u

Toegelaten wagens: 25 jaar en ouder

Inbegrepen:

  • Koffie en ontbijtkoek

  • Middagmaal koude pasta's + drank

  • Snack bij aankomst + drank

  • Uitgebreid roadbook

  • Rallyplaat

  • Fotograaf 

RallyCorp logo
bottom of page