top of page

Ardennen Marathon Rally
19.05.2024

De Ardennen Marathon Rally is een Oldtimer en Classic car rally van ±350km. Deze unieke rit is samengesteld door ervaren rally piloten waarbij de pure passie voor het rijden centraal staat.

Na het succes van de Eifel Marathon Rally, gaan we dit jaar met het zelfde concept richting de Ardennen en Luxemburg. 

De Ardennen Marathon Rally is op geen enkel moment een snelheidswedstrijd, genieten van uitdagende wegen en schitterende landschappen van de Ardennen en Luxemburg is de boodschap. De uitdaging zit in de kronkelende en vaak smalle wegen die door de bossen, heuvels en dalen lopen in combinatie met de prachtige natuur en afstand.

Het roadbook is een eenvoudige bolletje-pijl met afstanden en referenties. Zo kunnen piloot en co-piloot volledig opgaan in de rijervaring. Vergis je niet, het is niet omdat de navigatie relatief eenvoudig, dat de route dat ook is. we vermijden zoveel mogelijk grote wegen en dorpen.

Het vertrek is voorzien in Sint-Truiden. We beginnen de rally eerst nog rustig op de verlaten veldwegen van Zuid Limburg om da, over te gaan naar het stevige bochtenwerk en de mooie landschappen van de Ardennen en Luxemburg. Twee handen stevig aan het stuur, de ogen op de weg en op het roadbook maar natuurlijk ook uitkijkend naar mooie vergezichten en natuur.  Na ±350km komen we aan bij Spa Racing in Stavelot

 

Bij de start zijn er koffiekoeken en koffie voorzien. Onderweg is er een lunch  in de vorm van verschillende koude pasta's en een drankje. S'avond voorzien we een snack en een drankje om de dag samen af te sluiten en onze verhalen te delen.

Datum: 19 Mei 2024

Kostprijs:

210€ incl. BTW gewone inschrijving per wagen (piloot + co-piloot)

300€ excl. BTW inschrijving als sponsor (1deelname + advertentie 1/2 pagina in roadbook + factuur sponsor)

Programma:

Aanmelden 8:00u - 9:00u

Briefing       9:00u

Start            9:15u

Aankomst   ±17:00u

Toegelaten wagens: 25 jaar en ouder

Inbegrepen:

  • Koffie en ontbijtkoek

  • Middagmaal koude pasta's + drank

  • Snack bij aankomst + drank

  • Uitgebreid roadbook

  • Rallyplaat

  • Fotograaf 

RallyCorp logo

SOLD OUT

bottom of page